Firmagaver til Ansatte

Firmagaver

Er du på utkikk etter en firmagave? Alle liker å bli satt pris på! Det er fint å kunne gi en oppmerksomhet til ansatte og forretningsforbindelser, men ikke alltid like enkelt å finne ut hva som passer å gi bort. Det hjelper vi deg gjerne med!
Hos oss kan du finne firmagaver til ethvert formål. Vi har spesialisert oss på firmagaver, og her kan du velge blant mange ulike gaver som dine ansatte sent vil glemme.

Gaver med firmalogo

Har du tenkt på å gi en gave med firmalogoen din på? Vi kan lage spesialtilpassede gaver med logoen til bedriften din trykket direkte på gaven. Her finner du gaver i mange ulike prisklasser og bruksområder . Vi reiser hele året i firmaregi og privat. Bli synlig på reisen og fritiden med handlenett, koffert, bagger og sekker med din logo. Profilklær er også fine gaver året rundt. Klær med logo brukes hele tiden og er en super gave. Profilklær er noe som brukes i mange sammenhenger privat og på jobb. Messer, utstillinger, sykkel og løpegrupper. Vi har klær til alle.

Du kan også bestille alt fra flotte gaver til jubileum, vingaver med din egen vinetikett til Rosendahl-utstyr og matgaver og påskeegg. Hos oss får du det lille ekstra av service som vil hjelpe deg når du skal gi firmagaver med omtanke.
Å gi gaver til ansatte og forbindelser er med på å vise at du bryr deg om dem. Her kan du finne noe for enhver ? enten du vil gi nyttige, pene eller spiselige firmagaver. Kanskje du vil sette sammen litt av alt?
Vi har lang erfaring med firmagaver og er opptatt av at kvaliteten på det vi leverer skal være bra. Du skal være trygg på at du får varene akkurat slik som du vil ha dem!

Grense på skattefrie gaver

Grensen for skattefrie gaver ligger i dag på 1000 kroner. Dette betyr at du kan kjøpe firmagaver til dine ansatte for 1000 kroner uten at du må skatte av det.
Dette er avgjørende for at firmagaven regnes som skattefri:
Alle ansatte får gaven
Du kan ikke dele ut gaven som kontanter.
Du kan gi gavekort som firmagave så lenge det ikke kan veksles inn i kontanter.
Gaven kan ikke koste mer enn 1000 kroner.Flotte firmagaver for din bedrift

Gavesett

Gavesett fra Kähler

Kähler

Gavesett fra Kähler er populært mot jul og sommer

Vingaver

Vingave med din egen etikett

Vingaver til ansatte og forbindelser

Vi har stort utvalg gaveposer og gaveesker for vin. Samtidig som vi trykker etiketter og påsetter dine flasker.

Referanse

Vingave eksempel

Her har vi sammenpakket 2 krystallglass og vinflaske med etikett for en kunde av oss. Les mer om Vingaver ved å trykke på bildet

Bekledning