Profilklær og profiltøy

Profilklær til alle aktiviteter

Profilklær handler om å bli gjenkjent av andre og å styrke samholdet på jobb eller i en gruppe. Her finner du gode profilklær for ulike situasjoner ? i forskjellige farger, fasonger og prisklasser.
Vi har et stort utvalg av profilklær og lang erfaring med ulike merkemetoder. Be gjerne om hjelp til å finne det som passer best for dere!

Finn riktig profiltøy til ditt bruksområde

Du kan bestille alt fra luer og skjerf til firmaklær, kvalitetsjakker og moteplagg med din firmalogo på. Vi tilbyr klær fra blant annet Craft, Berkeley og Grizzly Outdoor.

Vårt utvalg av profilklær

- Klær til arrangementer og aktiviteter
- Klær til alle tenkelige bransjer
- Klubb- og supportereffekter for klubber og foreninger

- Profilerte fritidsklær for ansatte og kunder

Direkte linker til Arbeidstøy - T-Skjorter - Pikè - Genser og strikk - College hettegenser - Skjorter - Barneklær - Jakker - Bukser - Klær til trening og aktivitet - Fleece - Miljøvennlige klær - Topper - Tilbehør som Boxer, Belte, Sløyfe, Slips, Hankerchief, Zip mm - Luer, capser, multiluer/skjerf - Til trening, arbeid, aktivitet og for eksempel golf kan merkevarer som Cutter & Buck og Craft være gode valg for kvalitet og bevegelighet.

Bla gjerne i katalogene nederst på siden, og ta kontakt hvis det er noe du leter etter som du ikke finner i listen. Vi finner en løsning sammen!

Profilklær i ulike prisklasser

Noen ganger er det viktigst med lav pris, mens andre ganger vil du investere i noe mer eksklusivt som kan brukes ofte og i lang tid. Hos oss får du kjøpt passende klær og tilbehør til alle anledninger.
Trenger dere arbeidsklær eller skal dere delta på et arrangement sammen? Be oss gjerne om råd, så kan vi komme med anbefalinger som passer til deres profil.

Klubber og foreninger

Hos oss får du kjøpt hele spekteret av klubb- og supportereffekter for klubber og foreninger. Vi har godt utvalg i hodeplagg, sports- og fritidsklær som kan tilpasses din klubb.

post@falknordic.no

Profiltøy

Bestselgere

South West - Parry hettegenser

South West - Parry hettegenser

Kommer i 7 forskjellige farger.
Hettegenser av høy kvalitet!

Eksempler på profiltøy vi har laget

Brodert logo

Broderte skjorter og Pikè

Jakke og pikë med logotrykk

Skalljakke fra Craft og Pikè med logo