Vannflasker med egen logo - Bestill Norsk vann

Vann er verdens viktigste ressurs og ingenting er bedre for vår helse. I tillegg er vann blitt trendig å drikke. Alle bedrifter ønsker i dag helseriktige produkter og med profilert vann får man begge deler. Tenk på at det er viktig å holde kroppens vannbalanse og kroppen behøver ca. 2 L væske pr. dag for å holde seg i god form. Tenk at dette er viktig for mennesker som oppholder seg på messer og konferanser - det være seg de som er på standen og deres gjester. Om været er varmt ute eller man er innendørs på messer der luften ikke alltid er så bra, er vann veldig bra for deg og de rundt deg.

Se brosjyren med all info om vann med din logo

Gå til brosjyren for Jonsvann her og nå

Norsk vann

Norsk vann er vannet vi i Norge vil drikke, og vannet er 100% FRESHT!
Friskt, rent og godt vann. Vannet er uten tilsetningsstoffer og bra for deg. Vi tapper bare rent vann. Vannet renses og tappes for din mattrygghet. Du skal være trygg på at vannet er sunt og godt. Resultatet er rent, krystallklart og godt drikkevann. 100% FRESHT! Vi sender deg gjerne noen smaksprøver.

Profilert vann med trykk og din logo og profil

Vann på flaske med din logo kalles også for logovann , reklamevann , flaskevann , vannflaske med logo , vann med logo. Våre pet-flasker er i 0,33 L og 0,5 L. Flaskene lukkes med korker i forskjellige utgaver. Standard korker er flate korker og sportkork eller tutkork som andre kaller dem. Fargene på korkene er sort, hvite, gylden og blå. Mange er opptatt av at fargen på korken matcher med etiketten på flasken. Det gir totalopplevelsen av stilen på flasken.

Jonsvann fra Falk Nordic AS er tappet på flasker hos oss

Jonsvannet er drikkevannskilden til Trondheim Kommune og har en særdeles god kvalitet på drikkevannet. Vi har egen tappelinje og kan levere raskt om det behøves til messer, kickoff, møter, arrangementer, events, kampanjer, åpent hus m.m

Mattrygghet - Vann er mat og skal være trygt

Vi er opptatt av kvaliteten på vannet skal være bra for deg. Vi har derfor Sikker Mat AS som har vært med på å lage vår Haccp - systemet og rutiner for mattrygghet som benyttes av alle i næringsmiddelbransjen. Sikker Mat AS har bistått med utvikling av vårt internkontrollsystem. Vi er opptatt av å levere kvalitetsprodukter og ivareta de offentlige lover og forskrifter som gjelder. Vannet testes ved jevne mellomrom og Mattilsynet sjekker at alt er bra.

Stolt produsent

Vi utfører alt i huset fra design av dine etiketter. Det er også en fordel at vi har grafisk personell i huset for å sjekke filene er riktig før de trykkes. Designer dere etikettene selv vil filene alltid sjekkes hos oss før etikettene trykkes. Trykking av etiketter, tapping av vannflaskene. Pakket for frakt. Transport Norge rundt!

Miljø Grønt Punkt

Miljøet vårt er viktig. Vi må alle være med på dugnaden ved sortere og kaste i riktige beholdere. Vi er medlem av Grønt Punkt Alle etiketter merkes med ikonet til Grønt Punkt og ikonet for emballasjemerking og kildesortering av plast. Grønt Punkt Norge AS drifter returordningen for plastemballasje, drikke- og emballasjekartong på vegne av selskapene Plastretur AS og Norsk Returkartong AS. Les mer på Grønt Punkt sine nettsider Grønt Punkt

Ta gjerne kontakt med oss og vi hjelper deg raskt Gå til kontaktskjema herJonsvann
Vannflasker 0,33l

Vannflasker 0,33l

Vi tapper norsk vann Med egen tappelinje kan vi levere raskt. Full kontroll på lev...

Fra 13,50 kr
Jonsvann
Vannflasker 0,5 L

Vannflasker 0,5 L

Vi stolt produsent og tapper norsk vann på flasker. Med egen tappelinje kan vi lev...

Fra 13,50 kr

Vi hjelper deg

Hvis du trenger hjelp med å finne riktig produkt til riktig anledning, kan vi hjelpe deg.

Ring:
73912420

Send e-post:
post@falknordic.no