Vannflasker med logo og profil - stolt produsent!

Åpne brosjyren til Jonsvann her


I brosjyren finner du all informasjonen du behøver om flasker og korker m.m

Vil du ha raskt svar på dine spørsmål kan du ringe oss på 7391 2420. Benytt gjerne chat eller kontaktskjemaet på siden.

Vi leverer Norge rundt

Vi leverer fra design og trykking av etiketter, tapping av vannflasker og pakking for transport og distribusjon.

Norsk vann

Friskt, rent og godt
Vannet renses 2 ganger og tappes for din mattrygghet. Resultatet er rent, krystallklart og godt drikkevann. 100% FRESHT!

Vi tapper norsk vann

Med egen tappelinje kan vi levere raskt. Full kontroll på leveringstiden. Vannet er frisk og rent Jonsvann og smaker godt. Jonsvann er drikkevannskilden til Trondheim Kommune og har en særdeles god kvalitet på drikkevannet. Næringsmiddelindustrien benytter Jonsvann.

Profilprodukt

Vannflasker er en genial profilartikkel til messer, festivaler, event, kampanje, åpent hus, profilering, markedsføring, produktlansering, i bussen for transport av gjester, i båten og alle utflukter m.m.

Sikker Mat

Sikker Mat AS har bistått med utvikling av vårt internkontrollsystem. Vi er opptatt av å levere kvalitetsprodukter og ivareta de offentlige lover og forskrifter som gjelder.

Grønt Punkt

Vi er medlem av Grønt Punkt. Alle etiketter merkes med Grønt Punkt og emballasjemerking for kildesortering. Grønt Punkt Norge AS drifter returordningen for plastemballasje, drikke- og emballasjekartong på vegne av selskapene Plastretur AS og Norsk Returkartong AS. Les mer på Grønt Punkt sine nettsider.Noen referanser her:

0,33 L

vannflasker med logo og egen etikett

Vannflasker med logo og egen etikett

0,5 L

Vannflasker med logo

Vannflasker med logo